Over Ons

Zeer integere partner op wie u met recht kunt bouwen

Onze focus, gebaseerd op jarenlange ervaring in de transport- en beveiligingsbranche, ligt op het bieden van diverse mogelijkheden voor de beveiliging van uw diefstalgevoelige lading.

ProtecTrans is opgericht door een selecte groep entrepreneurs met een specialistische politie- dan wel defensie-achtergrond. Daarnaast maken ondernemers met een logistieke beveiligingsachtergrond deel uit van dit gezelschap. Zij zullen hun technische kennis en expertise op dit vlak inbrengen.

Deze bundeling van krachten maakt ProtecTrans een zeer integere partner op wie u met recht kunt bouwen, Wij kennen de valkuilen en problemen die zich tijdens het hele traject kunnen voordoen en wij weten ook welke oplossingen voorhanden zijn.

Een greep uit de mogelijkheden

Voor een volledig overzicht verwijzen we naar onze diensten.

Monitoring

U vervoert waardevolle goederen en wilt uiteraard de garantie dat deze goederen veilig en onbeschadigd op de plaats van bestemming aankomen. Ons Security Operation Center staat heel het jaar door, dag en nacht tot uw beschikking.

Lees verder

Begeleiding

De schade voor de bedrijvensector als gevolg van transportcriminaliteit is enorm. ProtecTrans is gespecialiseerd in het begeleiden en bewaken van waardevolle goederentransporten, zowel nationaal als internationaal.

Lees verder

Transport

ProtecTrans garandeert een optimaal beveiligd transport in zowel binnen- als buitenland. In combinatie met monitoring en interventie bent u in heel Europa verzekerd van een snelle respons bij calamiteiten en incidenten.

Lees verder