Over Ons

Zeer integere partner op wie u met recht kunt bouwen

Onze focus, gebaseerd op jarenlange ervaring in de transport- en beveiligingsbranche, ligt op het bieden van diverse mogelijkheden voor de beveiliging van uw diefstalgevoelige lading.

ProtecTrans is opgericht door een selecte groep entrepreneurs met een specialistische politie- dan wel defensie-achtergrond. Daarnaast maken ondernemers met een logistieke beveiligingsachtergrond deel uit van dit gezelschap. Zij zullen hun technische kennis en expertise op dit vlak inbrengen.

Deze bundeling van krachten maakt ProtecTrans een zeer integere partner op wie u met recht kunt bouwen. Wij kennen de valkuilen en problemen die zich tijdens het hele traject kunnen voordoen en weten ook welke oplossingen voorhanden zijn.

ProtecTrans missie

Onze missie is om aan de beveiligingsbehoeften van onze klanten te voldoen door geïntegreerde oplossingen te bieden en te innoveren, waardoor we op een doordachte manier de klantenportefeuille en de waarde van het bedrijf weten te vergroten.

Protectrans stelt haar klanten op de eerste plaats, omdat dit de enige manier is om op de lange termijn succesvol te zijn en te slagen. Door de behoeften van onze klanten te begrijpen en hieraan te voldoen, ontzorgen wij de klant op beveiligingsgebied. We concentreren ons op geïntegreerde beveiligingsoplossingen, in het besef dat we een reeks beveiligingsproducten, -processen en -diensten moeten bieden die naadloos samengevoegd worden om de geïntegreerde beveiligingsoplossingen te bieden.

Wij geloven dat ons succes gebaseerd zal zijn op de volgende leidende principes:

  • Het leveren van innovatieve beveiligingsdiensten
  • Uitstekende klantenservice bieden
  • Betrokken partners hebben die trots zijn om voor ons bedrijf te werken
  • Voortdurend de manier verbeteren waarop we dingen doen
  • Innovatie van de dienstverlening afgestemd op laatste ontwikkelingen
  • Goede commerciële beslissingen nemen

ProtecTrans visie

Marktleider te worden binnen Europa op het gebied van beveiligingsoplossingen voor de logistieke sector.

Integriteit en Respect

Onze bedrijfsvoering en manier van samenwerken met onze partners is gebaseerd op vertrouwen, eerlijkheid en openheid. Wij luisteren niet alleen, maar maken onze beloftes ook waar en behandelen collega’s, klanten en relaties met respect.

Veiligheid en de Beste Service

Veilig werken staat bij ons hoog in het vaandel. Alle collega’s en klanten veilig aan het werk en uiteraard ook weer veilig thuis aankomen. Dat is ons streven waar wij maximaal op inzetten. Wij zijn expert op het gebied van veiligheid en transportbeveiliging en zetten deze kennis om de goederen en diensten van onze klanten te beschermen. Wij zijn meer dan gedreven om altijd de beste dienstverlening en service te verlenen aan onze klanten.

Innovatie en Teamwerk

Wij zijn voortdurend bezig om te innoveren dienstverlening en investeren in technologische ontwikkelingen. Wij verbeteren onze dienstverlening en service continu en bieden maatwerk wat uiteindelijk de beste oplossing is voor onze klanten. Samenwerking met onze specifieke partners om de best mogelijke resultaten te realiseren.

Een greep uit de mogelijkheden

Voor een volledig overzicht verwijzen we naar onze diensten.

Monitoring

U vervoert waardevolle goederen en wilt uiteraard de garantie dat deze goederen veilig en onbeschadigd op de plaats van bestemming aankomen. Ons Security Operation Center staat heel het jaar door, dag en nacht tot uw beschikking.

Lees verder

Begeleiding

De schade voor de bedrijvensector als gevolg van transportcriminaliteit is enorm. ProtecTrans is gespecialiseerd in het begeleiden en bewaken van waardevolle goederentransporten, zowel nationaal als internationaal.

Lees verder

Transport

ProtecTrans garandeert een optimaal beveiligd transport in zowel binnen- als buitenland. In combinatie met monitoring en interventie bent u in heel Europa verzekerd van een snelle respons bij calamiteiten en incidenten.

Lees verder