Diensten

Monitoring

U vervoert waardevolle goederen en wilt uiteraard de garantie dat deze goederen veilig en onbeschadigd hun eindbestemming bereiken. Ons Security Operation Center staat heel het jaar door tot uw beschikking.

Lees verder

Begeleiding

De schade voor de bedrijvensector als gevolg van transportcriminaliteit is enorm. ProtecTrans is gespecialiseerd in het begeleiden en bewaken van waardevolle transporten, zowel nationaal als internationaal.

Lees verder

Transport

ProtecTrans garandeert een optimaal beveiligd transport en een snelle respons bij calamiteiten en incidenten in combinatie met monitoring en interventie.

Lees verder

Consultancy

Om dienstverlening op maat te kunnen aanbieden, beschikken wij over adviseurs met uitgebreide kennis van het beveiligen van logistieke processen.

Lees verder

Interventie

Ondanks preventieve maatregelen blijft het aantal ladingdiefstallen explosief stijgen. ProtecTrans verricht interventies in heel Europa, al dan niet in samenwerking met lokale autoriteiten.

Lees verder

Overige Diensten

ProtecTrans verzorgt, in samenwerking met haar strategische partners, beveiligingsgerelateerde en aanvullende diensten voor uw logistieke activiteiten.

Lees verder

Interesse in onze diensten?

In een persoonlijk gesprek lichten wij graag toe hoe ProtecTrans aan uw verwachtingen kan beantwoorden.